Jan Eggum – så langt har alt gått bra

Mental Helse Bømlo og Bømlo kulturhus ynskjer velkommen til ein muntermelankolsk markering av Verdensdagen for psykisk helse!

Mostringen Joakim Vikanes har vakse opp med musikk, han har utdanna seg innan musikk og lever av musikk. Mange kjenner Joakim for hans tolkningar av Kenneth Sivertsen, både åleine og med band, og han har òg gitt ut ei visebok med Sivertsen-materiale. Joakim vil opne showet med å setja oss i den rette stemninga.


Jan Eggum trivst i dei fleste samanhengar. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester – til og med saman med kor. Det er likevel noko heilt eige å oppleva Eggum åleine med gitaren. Det er i dei samanhengane ein verkeleg føler at ein kjem tett på mannen – og songane hans. «Så langt har alt gått bra» er Eggums turné i 2020. Her vil vi få oppleva eit repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre balladar. Kva meir kan ein ynskje seg? Eit par billettar, kanskje? Velkomen til ein eksklusiv kveld med ein av dei største artistane i landet!


Billettar til Jan Eggum – så langt har alt gått bra

  1. Lau 10. okt kl 20:00 Storsalen Konsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_